Haaland šokirao fanove fotografijom na Instagramu: "To nije normalno za 20-godišnjaka..."

U fantastičnoj fizičkoj formi

Haaland šokirao fanove fotografijom na Instagramu: "To nije normalno za 20-godišnjaka..."

E. Čaušević

Borussia Dortmund objavila je sinoć da je Erling Haaland zaradio povredu pred meč protiv Lazija i da će van terena biti do kraja ove godine.

Norvežanin je oduševio fudbalski svijet prošle sezone kada je briljirao u dresu Salzburga, a zatim i Dortmunda gdje je nastavio s odličnim igrama.

Iako ima tek 20 godina pokazao je da se radi o velikom talentu, te mnogi kažu da je samo pitanje kada će on preuzeti primat najboljeg napadača na svijetu.

Haaland je danas objavio fotografiju na Instagramu i poručio je da će se brzo vratiti na teren, te da je na svu sreću u pitanju samo lakša povreda.

No, mnogi su bili iznenađeni kada su vidjeli kako izgledaju njegove butine, te da je nevjerovatno da ima takve mišiće.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Nije normalno da igrač od 20 godina ima takve butine. On će biti kao Cristiano Ronaldo", napisao je u komentarima jedan od Haalandovih fanova.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sajaga
Sve steroidi, kad pocne pucati od tolikog inteziteta, nece se nikada saznati puni potencijal kada bi postepeno radio.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi