Ozbiljne riječi od iskusnog fudbalera

"Da sam Haaland nikad ne bih igrao s Mbappeom"

17

Komentari (17)

Benz
Nemate vi para za Halanda ..
King_Kenny
...njima ja Adama Traore plafon...prosla su vremena kad su se mogli razbacivati parama.
Lona87
Itekako imamo. Dobivamo najveći sponzorski ugovor na planeti ovo ljeto.
ubnt2
@Lona87 Ma de pusti ih majke ti...Ovi samo žive od danas do sutra i misle da ova sadašnjost nikad neće proći...Kinže, proće i vremena kad su u bankrotu, pa će se logično jednog dana vratiti u sami vrh.
armijacrvena
Imamo jel? Najjaci su mi ovi likovi " mi mi mi" a nisu npr nou campa na tvu vidjeli. Pored nasih bisera, vi trazite druge haha. Forca Velez ljubavi moja.
Lona87
Duso, ja sam bila na camp nou, a ti lijepo u velez, cao
Benz
Dzaba kad vas dziberi vode.. a dziberski klub pa mu i vodstvo takvo ..
Benz
Sta si rekao majke ti !? "Ovi samo zive od danas do sjutra i misle da ova sadasnjost nikad nece proci ?! " wtf bro ?!
emial766
Da sam Haaland nebi nikad otiso ni u Barcu ako ne zelim igrat EL. Mislim dragi Pique da se fudbal ne igra radi ZL nego radi trofeja kao CL. Nije ovo tenis drug.
Rivaldo
A koliko je trofeja Barcelona osvojila unazad 15 godina? Jedna sezona ne cini jedan klub. Ligu Evrope su igrali i Bayern i Chelsi i mnogi drugi veliki klubovi. Neko sumnja da Barcelona za 2,3 godine opet nece biti top 5 ekipa u Europi, gdje je bila i unazad 15 godina konstantno.?
emial766
Jedna sezona? Jarane jesi ti vidio njihov tim? Niti imaju love niti kvalitet trenutno. Budu li dosli 4ti to je uspijeh. Svima je cilj CL a Barca treba pola tima minimalno promijenit da bude blizu. Nazalost trebat ce im dugo vremena za to. Nece on gledat ko je sta osvojio prije nego buducnost i potencijal.
King_Kenny
@Rivaldo ...ja se sjecam i kad je tu Barcelonu Dinamo Kijev rasturao 0:4 na Nou Campu...do 2005. I dolaska Ronaldinha i uspona Messija to je bila beznacajna ekipa u europskim okvirima sa jednom na guzove osvojenom titulom prvaka Europe u doba najvece krize europskog klupskog fudbala.
Lona87
Lol, barcelona osvaja ligu prvaka u naredne dve sezone, mark my words. Nije ti ovo man united lol
Lona87
Europska liga je ove sezone, ne sljedeće. On dolazi u sljedećoj.
ubnt2
@King_Kenny To im je prva i posljedna pobjeda haman...I ja se sjećam kad je Barca pravila pornjiće nad Realom, tim tvojim Dinamom Kijevom (gdje njega nađe), pa 2015 kad su iskarali meni se čini prvo City, PSG, pa Bayern pa u finalu Juventus...I šta trebam živiti od prošlosti i ****it se time i pisat po portalima.
Blibra
King_Kenny
@ubnt2 ...to im se potrefila jedna generacija kakva se desi jednom u 300 godina...neces ti vise docekati da oni budu neki bitan faktor u borbi za europske trofeje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.