Svi su vidjeli šta je Haaland uradio nakon što je Barcelona sinoć deklasirala Bilbao

Osvojili Kup kralja

Svi su vidjeli šta je Haaland uradio nakon što je Barcelona sinoć deklasirala Bilbao

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su osvojili Kup kralja nakon što su u finalu sa 4:0 pobijedili ekipu Athletic Bilbaa.

Katalonski klub je odigrao fantastičnu utakmicu u Sevilli i zasluženo je stigao do 31. trofeja u Kupu kralja po čemu su daleko najuspješniji. Barcelona je slavila sa 4:0, a sjajan meč odigrao je Lionel Messi koji je postigao dva gola.

Messi je blistao u sinoćnjem finalu i pokazao je još jednom o kakvom čarobnjaku se radi. Na kraju je upravo Argentinac podigao trofej, a navijači su zbog njegovog slavlja sve više sigurniji da će na kraju sezone ostati u Barceloni.

Argentinac još uvijek nije počeo pregovore s Barcelonom oko novog ugovora i saopštio je da će odluku obznaniti na kraju ove sezone. Ipak, nakon dolaska Joana Laporte na mjesto predsjednika vratilo je nadu navijačima Barce da će Messi ostati u klubu.

Messi je ranije priznao da će ostati ukoliko katalonski klub dovede nekoliko pojačanja na kraju sezone kako bi naredne ponovo bili konkurenti za sve trofeje, a naravno to se najviše odnosi na Ligu prvaka.

Oglasi

Već neko vrijeme se špekuliše da bi u Barcelonu mogao doći Erling Haaland koji pruža fantastične partije u dresu Borussije Dortmund. Haaland je na meti mnogih velikana, ali čini se da će Barcelona učiniti sve kako bi ga dovela.

Njegov agent Mino Raiola boravio je nedavno u Barceloni gdje je obavio razgovor s Laportom kako bi saznao šta Blaugrana može da ponudi noveškom napadaču ukoliko želi da dođe u katalonski klub.

Iako iz Dortmunda ne žele da ga prodaju na kraju ove sezone čini se da neće moći mnogo tu da urade ukoliko Haaland odluči da promijeni klub.

Norvežanin je sinoć dodatno podgrijao špekulacije oko transfera u Barcelonu jer je odmah nakon utakmice Kupa kralja zapratio Lionela Messija na Instagramu, a naravno to nije moglo proći nezapaženo od strane navijača Blaugrane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Može biti slika sljedećeg: tekst "al erling.haaland 8.4 M Followers 278 Following Q leomessi Suggested leomessi Leo Messi Following"

Odmah su se pojavile špekulacije da je Haaland na ovaj način pokazao da bi mogao karijeru nastaviti u dresu Barcelone, a šta će od svega to ga na kraju biti vidjet ćemo ovog ljeta.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FCBA
Zapratio sam i ja Ronalda ne znači da cu preći u Juventus
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi