Haalandov otac se oglasio na Twiiteru nakon što je izbačen sa stadiona: "Morali smo otići jer.."

Bit će svega i na Etihadu

Haalandov otac se oglasio na Twiiteru nakon što je izbačen sa stadiona: "Morali smo otići jer.."

Esmer Oštraković

Real Madrid i Manchester City odigrali su neriješeno u okviru prve polufinalne utakmice sinoć na Santiago Bernabeu.

Osim dva prelijepa gola o kojima se još uvijek priča, šou je ukrao otac velike zvijezde Manchester Cityja Erlinga Haalanda.

Naime, Haaland stariji se nije lijepo proveo u svečanoj loži, situacija je eskalirala na startu drugog dijela kada su ga zaštitari izveli sa stadiona.

Otac poznatog napadača je tokom cijelog meča provocirao, a u jednom trenutku je počeo kikirikijem gađati pristalice Real Madrida.

U njegovom društvu se nalazilo još nekoliko osoba, djelovalo je da svu svi u alkoholiziranom stanju i žestoko su se raspravljali sa navijačima Reala.

Prilikom izlaska Alf-Inge je vrijeđao i izrugivao se navijačima Reala. Dok ga je nekoliko zaštitara izvelo sa stadiona, određeni navijači su mu dobacivali da je pe*er.

Jutro nakon svega što se desilo Alfie Haaland se oglasio na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ok. Real nije bio sretan što smo slavili De Bruyneov gol. Uz to, morali smo otići jer Realovi navijači nisu bili sretni što je 1:1", napisao je Alfie Haaland.

Kada je riječ o polufinalnom duelu između Real Madrida i Manchester Cityja odluka o putniku u finale past će na Etihadu za sedam dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi