18

Komentari (18)

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Malmi_Suomi
@Hoolssssssss psuješ balo balavi.
Pišam i tebe i bakira i sda pleme ti seljačko.
I mrtvu majku mi psuješ?
Pleme ti komplet na rinaku i što mi reko Edo MATER TI YEBEM balavu jesam ja sam je branio p ti m.
Mrš u Zanzibar i jeste ti mjesto tamo.
Pihhhh pljuc
E.Car
Kad vidim koliko zarađuju razni panjevi onda njegovi uslovi nisu veliki. Kad se uzme potencijal, kvalitet i profesionalni odnos onda je bolji od Neymara duplo a on uzima toliko i više je koštao PSG do sada.
Kiss
Pa kako ga nije Boga strah tolike pare tražiti pa čitava BiH ne može zaraditi 50mil€ godišnje,osim možda političara...
pjanke.sa
Idemo vani pasaaaaa mojjj @Hoolssssssss
Jasminn
@Kiss po bog zna koji put. Sto nisi bio fudbaler? Ja ti kriv? Haland ti kriv? Sto? Eto ne moras dobiti 50 mil. Da dobijes 1 mil uhhh super.
Jasminn
@Hoolssssssss to vecinom kazu ljudi koji na kraju ni ne glasaju. Ono da je kako napraviti normalnu zemlju al da se ti nikako ne oznijis. Da mi drugi strajkamo, borimo se, idemo na proteste dok takvi sjede u kaficu, zapali cogsru i pijuckaju kaficu.
Jasminn
@Hoolssssssss bez uvrede, ne mislim nista personalno prema tebi, ali odes na fb milion komentara o politici, sjednes negdje da malo odmoris neko pored tebe sjedi i prica o politici. Treba ovako trebao onako, a na karaju na izbore izadje 40% ljudi. A jedino gdje mozemo da nesto promjenimo su izbori
Kiss
Ja uopšte nisam spomenuo da mi je neko kriv ili da sam ne daj Bože zavidan samo govorim realno,nije realno ali nikako vidjeti ćeš da neće biti baš tolika zvijezda kako svi govore,živi bili pa vidjeli
Kiss
Sam ti Hajd u Deutschland,neka ti je sa srećom

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Malmi_Suomi
@Hoolssssssss ponjamke te balava MRŠ u Zanzibar šmrco balavi.
Ti nazivaš ovu državu Tako?
Pleme ti balavo, nisi je ti branio pa zato i pišeš tako.
Izađi vani balo balavi, nađi trebu petak je veče ( ako imaš sa kim).
SIKTER u mačkaNje
Jasminn
@Hoolssssssss do izbora je!!! To je jedini nacin. Al eto nek nije do izbora, jel do pisanja po fbu, i po portalu? Jel do pricanja po kafama? E pisanje po fbu i pricanja po kafama ce nam bas pomoci.
Jasminn
@Kiss nisi tako napisao. Napisao si kako ga nije Boga strah tolike pare tražiti pa čitava BiH ne može zaraditi 50mil€.
Samo nama je sve tesko. Tesko nam izdvojiti 15 minuta u 4 godine pa otici glasati, tesko nam uzeti knjigu pa uciti, tesko otici na proteste, sve nam tesko osim zaliti se i objasnjavati po portalima kako nesto ne valja.
Jasminn
@Kiss jah i da dodam da si odmah tako napisao ja bi te podrzao. Jer sa tim sta si sad napisao se slazem. Ali nisi tako prvi put napisao
Jasminn
@Kiss izvini ruzno je da ja kazem nisi nesto ili jesi nesto. Uglavnom dok sam citao prvi tvoj komentar ja sam te drukcije razumio. Ako sam te pogresno razumio do mene je. I sve sto sam ja htio reci je. Svi smo mi mogli biti Haland ili doktori nauka ili Mesi ili sta ja znam Lebron James ili ko vec ili na kraju krajeva promjeniti zemlju i imati vece plate. Samo treba truda i rada.
Adnanos
Da nije Bosne on bi trazio 100 milijona. Prvo je mislio trazit 100 a onda se ufatio za glavu i skonta joooj pa sta ce oni u Bosni pomislit. Ma trazit cu ja 50.

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Malmi_Suomi
@Jasminn pa i sam vidiš da ovaj šmrco balavi @@Hoolssssssss i ne zna ništa drugo da radi čak i petak večer , nego da sjedi i piše nebuloze i psuje meni konkretno mrtvu majku ( nije mi mrtva sve ti yebem balavo).
Dotični ni trebe ni jarana a balav je da djecu ima nema sa bilo kim na kafu izaći i komentariše ovdje i psuje Bosnu i Hercegovinu. Pleme ti @@Hoolssssssss yebem balavu za tebe i jeste njemačka da pereš guzice švabske jer si nesposoban da bilo šta napraviš u cijenjenoj Bosni i Hercegovini. Pišam još jednom i tebe i sda i smrdljivog bakira jer nisu oni BiH.
I jesam balo slinavi , ja i mnogi sa portala su se borili za ovu zemlju da bi ti SLINAVI ovako pisao o njoj yebo li te DoDick i Čović i Bakir a tebe oni.
P. li ti M . SLINAVA.
Nađi trebu ( ako imaš sposobnosti ) spodobo
King_Kenny
...hitno salary cap uvesti,ode ovo sve u k*rac krasni...ograniciti i maksimalnu platu i zavrseno,a ne da mesetari kao sto je ovaj Raiola unistavaju fudbal.
pjanke.sa
Pa onda treba buraz uvesti za managere salary cap a ne za igrace. Vise RaViola uze nego igrac hebote zivot
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.