Slavlje u Londonu, tuga u Manchesteru: Haaland povrijeđen, propušta utakmicu protiv Arsenala

Doživio povredu butine

Slavlje u Londonu, tuga u Manchesteru: Haaland povrijeđen, propušta utakmicu protiv Arsenala

E. Oštraković

U toku je utakmica 23. kola Premiershipa između Manchester Cityja i Aston Ville, a već nakon prvog poluvremena domaća ekipa ima prednost od 3:0.

Jasno je da Aston Villa mora napraviti pravo čudo kako bi izbjegla poraz na ovoj utakmici, a to je stvarno teško očekivati od njih.

Rodri je postigao gol za 1:0 u 4. minuti, a u 39. minuti bilo je 2:0 za Manchester City. Haaland je asistirao, a Gundogan je pogodio.

Konačan rezultat prvog poluvremena psotavio je Mahrez sa bijele tačke u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena.

Ipak, navijači Manchester Cityja zabrinuti su zbog onog što se desilo na poluvremenu, a to je izmjena koju je napravio Pep Guardiola.

Naime, Guardiola je u svlačionici ostavio Haalanda, a u igru je ušao Alvarez. Odmah su se svi počeli pitati zvog čega je ovo uradio.

Vrlo brzo je to postalo i poznato, a razlog je takav da navijači Arsenala imaju razloga za slavlje jer su velike šanse da će Haaland propustiti utakmicu protiv njihove ekipe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, Haaland je doživio povredu butine, ali još uvijek nije poznato koliko će biti van terena, te koji je stepen povrede.

Ipak, šanse da zaigra u srijedu protiv Arsenala na Emiratesa su male, ali naravno još uvijek ništa nije zvanično potvrđeno.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Fejker
A gdje je crveni za rubena …ni prekrsaja ni zutog kartona ccc a kao zadnji igrac odbrane za onakav start na igraca ne na loptu trebao je dobit direktan crveni karton Drage arapske pare svima
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi