Kako je golobradi Haaland "odnio" u duelu Ramosa dok je još bio anonimus

U prijateljskom meču Reala i Salzburga

Kako je golobradi Haaland "odnio" u duelu Ramosa dok je još bio anonimus

E. Čaušević

Erling Haaland je za mnoge jedan od najboljih napadača u Evropi iako je tek na početku svoje karijere.

Ovaj 20-godišnji napadač blista ove sezone u dresu Borussije Dortmund jer je na 29 mečeva uspio da postigne čak 31 pogodak. Dortmund ga je doveo prije godinu dana za svega 20 miliona eura i očekuje se da će zaraditi ogroman novac od njegove prodaje.

Haalanda je otkrio Red Bull Salzburg koji ga je doveo početkom 2019. godine iz Moldea za svega osam miliona eura, te su napravili pun pogodak ovim transferom.

Norveški napadač se već sada povezuje s mnogim evropskim velikanima, a čini se da su trenutno akuelne špekulacije i povezivanja s Barcelonom jer je velika želja Joana Laporte.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Barci vjeruju da bi Haaland bio najveće pojačanje ovog ljeta, a španski mediji su se prisjetili i meča kojeg je on igrao protiv Real Madrida prije skoro dvije godine.

Tada je Haaland igrao za Salzburg u prijateljskom meču protiv Reala u Sevilli, a Norvežanin je već tada pokazao svoj kvalitet. U centru pažnje je duel kojeg je imao s Ramosom kada je bukvalno "odnio" kapitena Kraljeva.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

papagaj
Ne mogu da vjerujem o cemu pišete, i gdje ga je odnijeo niđe veze
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi