Haalandu je srce išlo prema Manchesteru, ali sve je upropastio Ed Woodward
Foto - EPA

Prvi čovjek upropastio sve

Haalandu je srce išlo prema Manchesteru, ali sve je upropastio Ed Woodward

M. Šljivak

Erling Haaland napravio je fantastičan potez potpisom za Borussiju iz Dortmunda ove zime.

Njemački velikan doveo je mladog fudbalera iz Salzburga za samo 20 miliona eura, a on je nastavio da zabija i u Dortmundu.

Prije potpisa za Borussiju veliki je interes vladao za 19-godišnjeg fudbalera. Na kraju je birao između Manchester Uniteda i Borussije, srce je vuklo ka Old Traffordu, ali je sve upropastio Ed Woodward.

Kako navodi The Athletic, Haaland je menadžeru Crvenih đavola Oleu Gunnaru Solskjaeru i prvom čovjeku Edu Wodwardu saopštio kako želi obući dres Uniteda i da ga srce vuče na Old Trafford.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, Woodward je sve upropastio. Odbio je da sarađuje s agentom mladog fudbalera Minom Raiolom i zatražio je obustavu svih pregovora.

Na kraju se to i desilo. Haaland je otišao u Dortmund i napravio je fantastične stvari već u nekoliko utakmica, dok je dres Uniteda obukao Odion Ighalo.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Srce vuklo Unitedu a njegov otac odavno izjavio da njegov sin NIKAD nece igrati za United, te kako je United tim prema kim nema ni trunku poštovanja. Fakat ovih dana piše ko sta hoće ...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi