Manchester United na ljeto prodaje Pogbu za samo 50 miliona eura?

Tražili su dosta više

Manchester United na ljeto prodaje Pogbu za samo 50 miliona eura?

E. Oštraković

Manchester United mogao bi biti primoran da proda Paula Pogba na ljeto i to za samo 50 miliona eura.

Glavni kandidat za njegovu kupovinu je Real Madrid, ali ga ne žele platiti više od 50 miliona eura.

Pogba je od septembra odigrao samo 71 minutu, a sve zbog povrede desnog zgloba. Još uvijek nije poznato kada će se vratiti na teren.

Postavlja se pitanje da li će se Pogba uopće oporaviti do kraja sezone, te da li će više zaigrati u dresu Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United ima opciju da produži ugovor Pogbe na dodatnih 12 mjeseci, ali je pitanje da li će to uraditi, jer igrač nije zadovoljan u klubu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SirAlex
Ne vrijedi on ni 50
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi