Koliko je PSG (ne)ozbiljan klub? Defanzivac nije ni znao da mu prijeti suspenzija

Neće igrati na Parku Prinčeva

Koliko je PSG (ne)ozbiljan klub? Defanzivac nije ni znao da mu prijeti suspenzija

Admin Čaušević

I najbogatijim klubovima svijeta zna se desiti amaterski propust u pripremi utakmice. PSG i Thomas Meunier su klasičan primjer neozbiljnosti. 

Meunier je u prvom susretu osmine finala Lige prvaka dobio žuti karton te će zbog suspenzije propustiti revanš meč na Parku Prinčeva 11. marta.

U izjavi poslije utakmice belgijskih desni bek je rekao da uopšte nije znao da mu prijeti suspenzija te da ga niko iz pariškog kluba nije upozorio.

"Nisam znao da sam u opasnosti. Ljut sam. Da sam znao ne bih napravio takvu grešku", rekao je Meunier koji je požutio u 87. minuti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, osim Meuniera u finišu utakmice sudija Lahoz je pokazao žuti karton i Marcu Verrattiju što znači da i Italijan zbog suspenzije neće imati pravo nastupa u revanšu.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi