Hadžanović novi fudbaler Olimpika!

Vezista na Otoci

Hadžanović novi fudbaler Olimpika!

Vezni fudbaler Adis Hadžanović stigao je u rodni grad pošto je potpisao ugovor s Olimpikom. 

Vezni fudbaler koji je ranije igrao za Slobodu i Tuzla City od danas je i zvanično novi/stari fudbaler Vukova s Otoke.

27-godišnjak je prije nekoliko dana napustio Tuzla City ali nije mu trebalo dugo vremena prije nego što pronađe novi klub.

"Drago mi je što sam se vratio na Otoku. Klub je to za koji me vežu najljepše uspomene, klub u kojem sam počeo karijeru i dobio prvu priliku u seniorskom fudbalu. Žao mi je što tu više nema Faika Kolara, koji mi je puno pomogao u tom dobu kada sam sazrijevao svojim savjetima i podrškom", kazao je Hadžanović nakon potpisa i dodao:

"Želio bih da se zahvalim ljudima iz Olimpika koji su bili vrlo korektni i konkretni prilikom razgovora, pogotovo šefu stručnog štaba Darku Vojvodiću sa kojim sam razgovarao prilikom dolaska. Klub je sada u jednoj novoj fazi, ciljevi su jasni i nadam se da ću pomoći da svi zajedno ostvarimo zacrtano".

Prošle sezone u Premijer ligi BiH upisao je 13 utakmica, dok je u Kupu dodao još tri nastupa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim za Slobodu i Tuzla City u BiH je igrao još za Vitez i Famos, a karijeru je počeo upravo u redovima Olimpika gdje se vraća poslije osam godina.

Podsjetimo, Vukovi će od naredne sezone opet igrati Premijer ligu BiH i to nakon što su bili prvoplasirani u trenutku prekida Prve lige Federacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi