7

Komentari (7)

Eno30
Svaka cast jedan od najboljih si bio nastavi tako i pred tobom je blistava kariera
Alpasinacxx
Ono što je meni tužno je to da niko ne spominje da je gro ekipe prošlo našu Premijer ligu, da se nešto malo pohvali, napravi promocija domaćeg fudbala. Kao navijač Sarajeva ponosan sam što su se neki igrači sa naših kaljuža suprotstavili ekipi koja vrijedi par stotina miliona eura. Cipetić , Hadžiahmetović, Cimirot, razvili se kao igrači ovdje, neki otišli ranije, neki bili na klupi. U svakom slučaju zavređuje pažnju činjenica da i naša liga ima šta ponuditi ali i prodati.
Maestro
Svaka čast momčino samo tako nastavi pokazao si mnogima kako treba nositi dres reprezentacije
Mele
Za mene si bio kao Pirlo nekada, svaka pohvala, ako ovako nastavis, Pjana se moze koncentrisati za Barsu i klupu sigurno..
Kadic2222
Mene je kupio kad krenuo glavom na volley. Greške se dešavaju, ali ako se ne boris,nema oprosta.
b20
Sinoć je bio najbolji na terenu.On je taj tip igrača koji nam je sve ove godine nedostajao na sredini terena,trkač a zna i loptu dodati.
Zoilomas
Hadzo moj opravdo si ali nemoj misliti sad da se oko bosansko skinulo s tebe radi jedne tekme, dokazi se da si constantan i onda nije dalek ni city ni real
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti