Hadžibegić: Grupa je prihvatljiva

Selektor Crne Gore

Hadžibegić: Grupa je prihvatljiva

E. Škorić

Bh. stručnjak na klupi Crne Gore, Faruk Hadžibegić, komentarisao je žrijeb Lige nacija koji se održao danas u Amsterdamu.

Hadžibegićeva Crna Gora igrat će u grupi s Kiprom, Luksemburgom i Azerbejdžanom u Ligi D Lige nacija.

"Kako sam se pribojavao i kako je moglo da bude - zadovoljan sam rivalima koje smo dobili. Mada, zbog igara u posljednje vrijeme i kakve smo rezultate bilježili, moramo da budemo oprezni. Grupa je prihvatljiva, ali moramo je i shvatiti ozbiljno", rekao je Hadžibebić i dodao:

"Moramo da budemo ambiciozni, želimo prvo mjesto, a žele ga i druge ekipe, u to sam siguran. Nadam se da ćemo prijateljske utakmice koje nas očekuju iskoristiti na pravi način, da ćemo stvoriti pozitivnu i pobjedničku atmosferu i da ćemo kasniti napasti Ligu nacija na pravi način. Ali, respekt mora da postoji", istakao je Hadžibegić.

Top Komentari

Fce
E ovo je grupa za Bih mogli bi se nadati drugom mjestu
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi