Hadžibegić odbio ponudu iz Francuske

Ostaje na klupi Crne Gore

Hadžibegić odbio ponudu iz Francuske

Bh. trener Faruk Hadžibegić odbio je ponudu francuskog drugoligaša Lensa.

Hadžibegić je od ljeta prošle godine na klupi selekcije Crne Gore s kojom želi napraviti dobar posao u nadolazećem periodu, a upravo zbog toga je odbio i ponudu Lensa.

Da nije u pitanju samo glasina potvrdio nam je i sam Hadžibegić, kojem svakako laska što postoji interesovanje za njegovim uslugama, posebno od strane tima poput Lensa.

"Potpuno sam fokusiran na ono što radim s Crnom Gorom", poručio je Hadžibegić.

U Francuskoj je Hadžibegić u prošlosti vodio niz klubova. Radio je, između ostalog, u Valenciennesu, Arlesu, Bastiji, Dijonu, Niortu, Sochauxu...

Top Komentari

enko
Malo,malo neko ga trazi.normalno je da ti je potvrdio i da mu laska taj poziv,ide mu u prilog.mislim da je to samo dizanje rejtinga od nekoga ko mu je blizak.supljak
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi