Hadžibegić na klupi Crne Gore debitovao pobjedom: Neke stvari ćemo popraviti, budućnost je svijetla

Bh. stručnjak

Hadžibegić na klupi Crne Gore debitovao pobjedom: Neke stvari ćemo popraviti, budućnost je svijetla

Bh. stručnjak Faruk Hadžibegić jučer je debitovao pobjedom na klupi Crne Gore. 

Crnogorci su u prijateljskom susretu na domaćem terenu savladali Mađarsku sa 2:1, a Hadžibegić je nakon meča poručio kako ima prostora za napredak, ali da je budućnost svijetla.

"Kada pobijedite u prvoj utakmici normalno je da budete zadovoljni. Zahvalio bih se svima koji došli da nas podrže. Nije bilo perfektno, imali smo oscilacija u igri. Više je bio problem na planu fizičke pripreme, nismo svi u takmičarskom ritmu i to se osjetilo u određenim momentima", kazao je Hadžibegić nakon meča i dodao:

"Ono što me raduje jeste da smo nakon brzo primljenog gola našli način da se podignemo iz pepela i dođemo do pobjede. Bilo je propusta u igri, to možemo kritikovati, možemo još bolje na planu discipline, ali imamo bazu na koju možemo da se nadogradimo i da budemo optimisti za budućnost. Ipak, ima stvari koje moramo popraviti".

Sada za Crnu Goru slijedi kvalifikacioni susret kojeg igra u utorak u Podgorici, a rival će biti selekcija Češke Republike.

Top Komentari

Dodji Hadžibegiću i preuzmi reprezentaciju BiH, zamijeni Prosineckog.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti