Hadžibegić otklonio dileme: Ostaje li selektor Crne Gore?

Doživio debakl na Wembleyju

Hadžibegić otklonio dileme: Ostaje li selektor Crne Gore?

Bh. stručnjak Faruk Hadžibegić nema namjeru odstupiti s kormila fudbalske reprezentacije Crne Gore.

U svom petom meču u ulozi selektora Hadžibegić je s Crnom Gorom doživio debakl izgubivši od Engleske s čak 7:0, a što je za Sokolove bio ujedno i najteži poraz u 13-godišnjoj historiji.

Očekivano, 'sedmica' na Wembleyju je izazvala veliki gnjev javnosti u Crnoj Gori kojoj Hadžibegićev posao ne ulijeva previše razloga za optimizam.

"Sretan sam i počastvovan što sam ovdje i apsolutno imam želju da nastavim rad s ovim momcima. Takav je trenerski posao. Da li sam znao za sve probleme kada sam dolazio? Ne mogu reći da nisam, ali ni da jesam", kazao je Hadžibegić, pa dodao:

"Ako smo bili peti na tabeli, onda je jasno da je bilo problema. Ali, kada se pet ili šest problema desi istovremeno, povrede, porazi, onda je problem još veći. Ipak, ne žalim ni za čim i ponosan sam što sam dio ove ekipe", poručio je Hadžibegić.

Hadžibegić je na klupi Crne Gore naslijedio Ljubišu Tumbakovića.

Top Komentari

m1rnes
boli ga tuki,plata ide,rezultata ni na mapi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi