Hadžibegić nakon debakla od Engleske: Nemam razloga da se krijem...

Bh. stručnjak preuzeo odgovornost

Hadžibegić nakon debakla od Engleske: Nemam razloga da se krijem...

Bh. stručnjak na klupi Crne Gore Faruk Hadžibegić preuzeo je odgovornost nakon debakla od Engleske (7:0) u okviru kvalifikacija za EP. 

Crnogorci su sinoć doživjeli vrlo težak poraz, a Hadžibegić je kazao da mu je vrlo teško te da je ovo nažalost realnost Crne Gore u ovom trenutku.

"Rezultat je mnogo težak, teško mi je. Moramo da čestitamo Englezima na profesionalnom odnosu i kvalitetu koji imaju i nije bilo potrebno da im mi damo nekoliko poklona kod dva, tri gola, još plus autogol", kazao je Hadžibegić i dodao:

"Kardinalne greške smo pravili, individualne, i to je protivnik iskoristio. Moram da prihvatim i sopstvenu odgovornost, nema razloga da se krijem, takav je sport. Žao mi je, nisam očekivao ovako visok rezultat, mislio sam da možemo bolje proći, ali to je u ovom momentu naša stvarnost".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Znam da je težak momenat. Moram da izdržim sa mojim igračima, i to će se prevazići jednog dana", zaključuje naš stručnjak.

Crna Gora je završila kvalifikacije jer je odigrala svih osam mečeva. Bile su ovo užasne kvalifikacije za naše komšije jer su osvojili samo tri boda i postoji mogućnost da će završiti na posljednjoj pozici u skupini A.

Top Komentari

GGAAZZIIJJA
Mozda lose vodi TIMOVE, ali zato je KATASTROFALAN sa REPREZENTACIJAMA..
6 2
konjnakvadrat
Poslije fudbalske karijere mozes obavljati X funkcija, direktor, predsjednik, sportski menadzer, savjetnik, sportski radnik pri savezu itd, itd ali ovaj se uhvatio trenerskog posla kao i Mesa i Safet i Robi a ne ide ih nikako
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi