Katastrofa u najavi za Faruka Hadžibegića na Wembleyju

Crna Gora već gubi sa 4:0

Katastrofa u najavi za Faruka Hadžibegića na Wembleyju

Endin Čaušević

Reprezentacija Engleske igra trenutno na svom terenu protiv Crne Gore meč u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Crnu Goru s klupe vodi bh. stručnjak Faruk Hadžibegić kojem stvari ne idu onako kako je očekivao. Ovo je za Hadžibegića četvrti meč na klupi naših susjeda i sve su šanse da će ponovo biti bez pobjede.

Hadžibegić je debitovao na klupi Crne Gore protiv Češke prije dva mjeseca kada je njegov tim poražen sa 3:0. Nakon toga su Crnogorci remizirali protiv Bugarske (1:1), dok su u prošlom kolu poraženi od Kosova sa 2:0.

Ekipi Crne Gore večeras prijeti prava katastrofa na Wembleyju protiv Engleske jer nakon 30 minuta utakmice gube sa 4:0. Englezi su poveli već u 11. minuti kada je pogodio Oxlade-Chamberlain.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Onda je na scenu stupio Harry Kane i sa dva gola u pet minuta donio je Engleskoj prednost od 3:0. U 30. minuti je već bilo 4:0, a ovaj put strijelac je bio Rashford.

Top Komentari

Manijak87
Crna Gora je taraba od ekipe.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi