Hadžibegićev Red Star šokirao Lens
Foto: Red Star FC/Twitter

Ligue 2, 20. kolo

Hadžibegićev Red Star šokirao Lens

Iako je Red Star i dalje u opasnoj zoni, sve je za ovu ekipu krenulo nabolje od kada je na klupu stigao bh. stručnjak Faruk Hadžibegić.

Danas je Red Star na svom terenu ugostio ekipu Lensa, koja se bori za play-off za Ligue 1, i slavio pobjedu rezultatom 1:0.

Jedini gol je viđen već u drugoj minuti susreta kada je Abdeldjelil pogodio na asistenciju Dialloa i doveo domaće u vodstvo.

Lens je napadao do kraja susreta, ali su domaći nekako izdržali i upisali važnu pobjedu.

Bio je ovo treći vezani (2 pobjede i remi) susret bez poraza za Red Star koji sada ima 16 bodova na svom kontu i nalazi se na pretposljednjem mjestu, četiri boda od sigurne zone.

Lens je ostao peti sa 32 boda, ali je ova ekipa evidentno u rezultatskoj krizi pošto već tri kola u Ligue 2 ne zna za pobjedu, te je vezala dva poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi