Dva sjajna gola mladog fudbalera Bayerna

Hadžić: Golovi za porodicu i Bosnu i Hercegovinu

A. Beganović

Fudbaler Bayerna i kadetski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Benjamin Hadžić, večeras je u duelu sa Ukrajinom pokazao svu raskoš svog talenta.

Hadžić je odigrao fenomenalno, postigao je dva gola koja su do sada među najljepšim na Evropskom prvenstvu i sigurno je najzaslužniji za pobjedu našeg tima nad Ukrajinom.

Po završetku susreta razgovorali smo sa Hadžićem koji nam je otkrio kome je poklonio golove.

"Sve smo dali od sebe i na kraju smo pobijedili. Očekivao sam da ću se upisati u listu strijelaca, ali nisam se nadao da će golovo biti ovako efektni", za SportSport.ba je izjavio fudbaler Bayyerna i kadetski reprezentativac Benjamin Hadžić.

"Golove poklanjam porodici i cijeloj Bosni i Hercegovini", dodao je ovaj mladi fudbaler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi