Hadžić i Zukić nova imena u Rudaru

Kakanjci se pojačali

Hadžić i Zukić nova imena u Rudaru

Nermin Hadžić i Tarik Zukić nova su pojačanja Rudara.

Kakanjci predvođeni Bećirom Mehanovićem u novu sezonu 1. lige Federacije BiH ulaze s visokim ambicijama. U klub su tokom pauze stigli Gačan, Ćulov, Karavdić, Sivac, Bešić, a u međuvremenu saradnja je dogovorena sa još dvojicom novih fudbalera.

Hadžić je po vokaciji napadač i u kakanjski tim dolazi iz Radnika iz Hadžića, a iza sebe ima bogato internacionalno iskustvo, obzirom da je igrao u Jemenu, Češkoj, Omanu, Slovačkoj... I Zukić je također prije dolaska u Rudar nosio dres tima iz Hadžića, s tim da je, za razliku od Hadžića, veznjak.

Ovaj dvojac se već priključio treninzima Rudara, a na osnovu onoga što su dosad pokazali, u klubu se nadaju kako će biti pojačanja.

Rudar će inače novu sezonu otvoriti gostovanjem u Orašju.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi