Bivši bh. reprezentativac prozvao De Bruynea i Lukakua na Instagramu: Ovo je bila us*ana noć za vas

Izazvao dosta pažnje

Bivši bh. reprezentativac prozvao De Bruynea i Lukakua na Instagramu: Ovo je bila us*ana noć za vas

Endin Čaušević

Bivši reprezentativac BiH, Anel Hadžić, danas je izazvao dosta pažnje svojom objavom na Instagramu.

Hadžić je u dresu bh. reprezentacije odigrao 14 utakmica, te se prisjetio meča protiv Belgije koji je naš tim igrao 13. oktobra 2014. godine na Bilinom polju u Zenici.

Tada je rezultat bio 1:1, a Hadžić je odigrao svih 90 minuta. Iskusni veznjak objavio je fotografiju u duelu s Kevinom de Bruyneom, te je izazvao dosta pažnje svojom porukom za njega i Romelua Lukakua.

"Sjećaš me se Kevin De Bruyne, ovo je bila us*ana noć za tebe i Romelua Lukakua", poručio je Hadžić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

felix__27
Jel privlaci paznju il bruku .. Gdje je sad on a gdje je Kevin i Lukaku
9 0
phillies
Ovo kao da ribar sa Farskih otoka proziva Kodru ili Bolu ili vec ko je tad igrao kad je bilo 2:2 . Anele iskljuci internet, olaksaj svijetu zivot. A sto se tice naslova, ocekivao sam da je Anel objavom zapalio Instagram.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti