12

Komentari (12)

MangasColoradas
...i ovaj instagram svasta trpi to je cudo jedno...jedan od najvecih panjeva koji je ikada zalutao u reprezentaciju BiH nasao se da proziva fudbalske velicine kakvi su De Bruyne i Lukaku...tacno mene stid umjesto njega.
dinass
Sta je covjek reko sto nije istina??? Tadasnja reprezentacija je pobijedila Belgiju u kojoj su igrali imenovani
HarisADP
Opet sjajan komentar brsvo mangas
DamirT
Koji glupan...
Mehinaldo
snupi
Mislio sam da je pametniji.Bolje da je istao bez paznje, nego da je dobija na ovaj nacin.
user1583752673
Nisko Anele, De Bruyne jedan od najboljih veznih igraca na svijetu a gdje si ti. On napredovao a ti stao ili bolje rec pao
Ivica_Osim8
Cetara trwba mu ona tri prsta sto salje Vranjesu zabit u pakas al ženin
phillies
Ovo kao da ribar sa Farskih otoka proziva Kodru ili Bolu ili vec ko je tad igrao kad je bilo 2:2 . Anele iskljuci internet, olaksaj svijetu zivot. A sto se tice naslova, ocekivao sam da je Anel objavom zapalio Instagram.
felix__27
Jel privlaci paznju il bruku .. Gdje je sad on a gdje je Kevin i Lukaku
SeoRusilac
Hoće da kaže da je nekad bio ravnopravan rival za njih hahahah Tokmače što nisi postavio sliku kad te De Bruyne nadigrao na oranici?
ThrillerHz
Brukas se drug...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.