Hadžić: Nekog velikog favorita nema, dat ćemo sve od sebe da prođemo

Reakcije na žrijeb

Hadžić: Nekog velikog favorita nema, dat ćemo sve od sebe da prođemo

Fudbalski klub Sarajevo igrat će u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv NK Široki Brijeg i to na Pecari.

Reakciju na žrijeb odmah je ponudio koordinator za sportski segment bordo tima Emir Hadžić.

"Prošlogodišnji finalisti se ovog puta sastaju u osmini finala, ali tako je žrijeb htio ovog puta. Prošle godine smo imali dvije odlične utakmice, očekujemo jednu takvu i ovog puta u Širokom Brijegu. Nekog velikog favorita nema. Mi ćemo dati sve od sebe da odigramo jednu dobru utakmicu i prođemo dalje", kaže Hadžić i dodaje:

"Mi smo osvajači duple krune, a Sarajevo je pored toga veliki klub tako da uvijek postoji neki mali pritisak, ali to je neki pozitivan pritisak koji može samo da nas digne još više i pomogne nam da odigramo bolji meč".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Meč se igra sljedeće srijede.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

teddy sheringham
Znači, tu je kraj.
0 4
yossarian
Želiš li djevojku za jednu noć? Nađi vijest o Arsenalu na sportsport.ba i komentatora sa nick-om Gazija. To je zapravo Mia Khalifa koja u pauzama snimanja kaki na vijestima o Arsenalu.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti