Napadač Sarajeva i juniorske reprezentacije BiH

Hadžić: Očekujem veliku podršku navijača u Bijeljini

D. Kurbegović

Juniorska nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine kao domaćin turnira u Bijeljini i Ugljeviku pokušat će da ostvari plasman u Elitni krug kvalifikacija.

 Protivnici našoj selekciji su Francuska, Gruzija i Andora, a dvije najbolje selekcije ostvarit će prolaz u dalju rundu takmičenja.

Jedan od najvećih aduta selektora Tonija Karačića je i 18-godišnji napadač Sarajeva i juniorske selekcije Nedim Hadžić. Ovaj sjajni golgeter nada se da će naša selekcija uspjeti ostvariti plasman u Elitni krug kvalifikacija.

"Naravno da nam je cilj prolazak u Elitni krug kvalifikacija u Zenici smo imali nekoliko dana za pripreme, a sutra idemo za Bijeljinu. Prva utakmica po meni je najvažnija protiv Gruzije, veoma je bitno kako ćemo otvoriti kvalifikacije. Ja se nadam da ćemo pobijediti, a onda će poslije sve biti lakše. Ako dobijemo Gruziju u drugoj utakmici protiv Francuske možemo ući rasterećeno. Sve je do nas kako uđemo u utakmicu, ako budemo imali dobar pristup kao protiv Makedonije i Bugarske neće biti problema" , nada se Hadžić.

Očekuje da svojim golovima u Bijeljini doprinese ostvarenju cilja.

"Očekujem veliku podršku naših navijača, mi ćemo dati sve od sebe da ih obradujemo i ostvarimo naš cilj. Očekujem veliku minutažu, igrao sve utakmice do sada, mislim da ako ekipa i naravno ja budemo pravi da rezultat neće izostati", kazao je za SportSport.ba Nedim Hadžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi