Hadžić: Rahmanoviću ne treba bolja promocija od poziva u reprezentaciju

Kontakta s Qarabagom nije bilo

Hadžić: Rahmanoviću ne treba bolja promocija od poziva u reprezentaciju

A. Čaušević

Hoće li broj 10 na dresu FK Sarajevo uskoro postati slobodan ili će dalje pripadati Amaru Rahmanoviću? Pitanje je na koje se može dati više odgovara jer je odlični veznjak dobrim partijama na sebe skrenuo ozbiljnu pažnju. 

Kako se bliži ljetni prijelazni rok tako se počinje špekulisati i o transferima. To nije zaobišlo ni Rahmanovića koji ima reputaciju jednog od najboljih igrača Premijer lige i novopočenim reprezentativcem BiH.

Kao jedna od mogućih destinacija spominjao se i Qarabag, međutim iz Azerbejdžana je stigao odgovor kako taj klub nije zainteresovan za Rahmanovića.

"Nismo zainteresovani za Rahmanovića, vjerovatno ga menadžeri promovišu", kazao je direktor Qarabaga Emrah Çelikel za naš portal.

Koordinator za sportski segment Bordo kluba, Emir Hadžić je u izjavi za SportSport.ba to da ne postoji interes Qarabaga okarakterisao kao normalnu pojavu, ali i naglasio kako je teren najbolja mjesto gdje se Rahmanović odlično promoviše.

"Sasvim je ok da klub nije zainteresovan. Što se tiče promocije, najbolja njegova promocija su njegove igre u zadnja dvije godine, gdje je dogurao i do reprezentacije BiH. Ne treba bolja promocija od poziva u reprezentaciju."

Direktnog kontakta sa prvakom Azerbejdžana nije bilo, međutim za Rahmanovića, ali i ostale prvotimce Bordo tima itekako ima upita.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nismo imali direktnog kontakta sa Qarabagom, za Rahmanovića i ostale igrače svakodnevno dobijamo upite. Ali mi smo zadovoljni njegovim igrama, vidjet ćemo šta će biti", rekao je Hadžić.

Inače, Rahmanović ugovor s višestrukim prvakom BiH ima do ljeta 2021. godine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

GigantMostarski
Cuo sam klubovi iz opakih liga se otimaju za njeg. Slovenska, africka i tako to.
7 12
Bula11
Koju zvanicnu ponudu imas za njega EMIRE HADZICU??? KOJU DAJ JEDNU??? Nemas ni jednu. Pokusavao si opet da lazes javnost i ljudi su te demantovali GLUPANE GLUPI !!! Rahmane dobar si igrac ali dok slusas price EMIRA HADZICA NISTA NAPRAVITI ON SAMO LAZE IZ DAN U DAN KAKO TEBE TAKO I SVE OSTALE IGRACE. Jos jedna u nizu lazi i podvala Emira Hadzica..... NEMAJU NI JEDNU PONUDU ZA TEBE KAO NI ZA TATARA I NIJE IMAO NI JEDNU PONUDU LAZE I TEBE I NJEGA SVE
5 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi