Generalni direktor Qarabaga: "Rahmanović? Nismo zainteresovani"

Iz Azerbejdžana za SportSport.ba

Generalni direktor Qarabaga: "Rahmanović? Nismo zainteresovani" · Ekskluzivno

A. Čaušević

Amar Rahmanović se u trenutku prekida prvenstva nalazio u odličnoj formi. Dobre partije su mu omogućile i poziv u reprezentaciju BiH.

S obzirom na status jednog od najboljih fudbalera lige i određenim iskustvom Rahmanović se u narednom peroidu opravdano može nadati inostranom angažmanu.

U bh. javnosti se pojavila vijest kako je za 26-godišnjeg veznjaka zainteresovan Qarabag, apsolutni gazda azerbejdžanskog fudbala i redovni učesnik UEFA-inih klupskih takmičenja.

Tragom infromacija uspjeli smo kontaktirani direktora Qarabaga Emrah Çelikela koji je u ekskluzivnoj izjavi za SportSport.ba kazao kako ovaj klub nije zainteresovan za fudbalera Sarajeva.

"Nismo zainteresovani za Rahmanovića, vjerovatno ga menadžeri promovišu", kratko je kazao Çelikel za naš portal.

Novopečenom bh. reprezentativacu ugovor sa Sarajevom ima do 2021. godine te iz tog razloga ko god želi njegov igrački karton upit će prvo morati poslati na Titovu 38b.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Rahmanoviću igranje u inostanstvu uopšte niej strano s obzirom da je već bio u Srbiji (Novi Pazar), Istri (Hrvatska) te Sloveniji (Celje, Maribor, Koper).

Amar Rahmanović
Amar Rahmanović FK Sarajevo FK Sarajevo Pozicija: MF

Statistika

14 nastupa
13 kao starter
4 žutih kartona
0 crvenih kartona
6 asistencija
6 golova
Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

ZukaZu
Nastavite se plašiti mali plavi, Reprezentativac ostaje na Koševu.
8 2
south
Ovakvim igracima je vrh igranje u PLBiH.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi