Hadžić u nadoknadi donio trofej MOL Vidiju

Igra sjajno u Mađarskoj

Hadžić u nadoknadi donio trofej MOL Vidiju

Bivši reprezentativac Anel Hadžić donio je večeras trofej svom MOL Vidiju.

MOL Vidi je u finalu mađarskog Kupa za protivnika imao Honved, a prošlogodišnji šampion na kraju je slavio sa 2:1, i to zahvaljujući upravo našem Hadžiću.

Do prednosti u ovom meču prvi je došao Honved golom koji je u 14. minuti postigao Holender, a rezultat 1:0 bio je na snazi sve do samog finiša, kada je MOL Vidi preokrenuo rezultat. Prvo je u 79. minuti izjednačio Šćepović, da bi u sudijskoj nadoknadi Hadžić, koji je u igru ušao u drugom dijelu, pogodio za 2:1 i veliko slavlje među navijačima MOL Vidija.

Odmah nakon što je postigao gol Hadžić je dobio i žuti karton jer emocije nije mogao obuzdati.

U proteklu za ovu utakmicu bio je i Armin Hodžić, međutim nije ulazio u igru, dok je u timu Honveda svih 90 minuta odradio Đorđe Kamber koji jedno vrijeme nosio dres Željezničara.

Mađarski Kup, finale:

Honved - MOL Vidi 1:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi