Hadžikadunić: Igrali smo dobro do Finske

Stoper bh. reprezentacije

Hadžikadunić: Igrali smo dobro do Finske

Edmir Škorić

Bh. defanzivac Dennis Hadžikadunić dao je izjavu nakon poraza od Ukrajine.

Prema riječima našeg mladog stopera, večeras smo bili dobri prvih 45 minuta, ali smo "nesretno primili gol" i tu je zapravo sve i gotovo. On takođe ističe da su generalno kvalifikacije dobre, izuzev utakmice s Finskom u Zenici, kada smo poraženi s 3:1.

"Igrali smo jako dobro prvo poluvrijeme, u drugom su nas oni više napdali. Nesretno smo primili gol, otvorili se, oni su dali taj drugi gol na kontru i tako i je i završilo", rekao je Hadžikadunić nakon utakmice, pa je dodao:

"Po meni smo jako dobro igrali do Finske, gdje nismo radili ono što treba da radimo. Tu smo mogli puno više, a ostale utakmice smo ostavljali srce na teren i to je to. Nadam se da ćemo biti još bolji, da ćemo dodatno učiti i napredovati".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

BiH je odradila očajne kvalifikacije, dok će Ukrajina u baražu tražiti svoj plasman na Mundijal.

Top Komentari

Hix
Jeste nema sta kazahstan vas rasuo ko dijete napolitanke, prosi bodove koji bi nas odveli sad na prvenstvo
5 4
Petraaa
Nisi loš ali daleko od naših najboljih stopera ala Hibića, Spahića, Papca..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi