Hadžikić poslan na posudbu u Hrvatsku

Nije se naigrao u Zurichu

Hadžikić poslan na posudbu u Hrvatsku

Nekada potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine Osman Hadžikić novi klub našao je u Hrvatskoj.

Hadžikić je sa svega 20 godina redovito branio za Austriju Beč, u eri Mehmeda Baždarevića pominjao se i kao novi Zmaj, no njegova karijera u međuvremenu se nije razvila na najbolji način.

Po odlasku iz Austrije je Hadžikić svoju karijeru nastavio u Švicarskoj, tačnije u redovima Zuricha, ali za 'jedinicu' se nije uspio izboriti i na kraju je u dogovoru s klubom odlučio da ode na posudbu.

Mediji u Austriji objavili su kako će Hadžikić u narednih šest mjeseci braniti u zaprešićkom Interu, gdje su se ove zime dogodile velike promjene, kako na trenerskoj funkciji, tako i u samom rukovodstvu kluba.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Inače, Hadžikić sa Zurichom ima ugovor do 2021. godine.

Top Komentari

pero98
Izabrao pravi klub Inter Zapresic, s pravim europskim ambicijama.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi