Hadžikić se nije dogovorio ni sa NEC-om
Mladi bosanskohercegovački golman se nakon napuštanja Austrije Beč povezivao s nekoliko klubova, među kojima su Werder, Bursaspor, Grasshoppers...

I dalje traga za novim klubom

Hadžikić se nije dogovorio ni sa NEC-om

Premda se činilo da će Osman Hadžikić potpisati za NEC Nijmegen, do toga, ipak, neće doći.

Ovaj perspektivni bh. golman je prethodnih dana trenirao s ovim holandskim klubom, činilo se da će tu i nastaviti karijeru, međutim cijeli posao je na kraju propao.

Ono što je doskorašnji član Austrije Beč pokazao na treninzima je u potpunosti zadovoljilo stručni štab, ali do potpisa u konačnici nije došlo, jer uvjeti koji su ponuđeni Hadžikiću navodno nisu odgovarali.

U međuvremenu NEC Nijmegen je posegnuo za drugim rješenjima, a rupu na golmanskoj poziciji će, prema natpisima tamošnjih medija, popuniti bivši golman Dinama Oliver Zelenika.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Hadžikić, iako ima svega 22 godine, iza sebe ima vrlo bogato iskustvo. Za Austriju Beč je branio na skoro 80 zvaničnih utakmica, među kojima su i one protiv Rome i Milana u Evropskoj ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi