Hajdarević: Ostavit ćemo srce na terenu

Kapiten juniora Iskre za SportSport.ba

Hajdarević: Ostavit ćemo srce na terenu

Samir Mlaćo

Juniori NK Iskra danas će na svom Jakliću u okviru polufinala kupa naše zemlje dočekati vršnjake iz FK Sarajevo te pokušati nastaviti sa sjajnim igrama u ovom takmičenju. 

Bugojanci su već napravili senzaciju samim plasmanom u polufinale, ali nadaju se da će i protiv bordo nada imati priliku da dokažu da njihova seniorska momčad ne treba brinuti kada je budućnost u pitanju.

"Očekivanja su velika, prije svega to će biti jedna veoma teška utakmica. Imamo i jedan određeni dio pritiska, ali mislim da je to sve pozitivno i mi ćemo ostaviti srce na terenu. Ovom prilikom pozvao bih sve one koji vole ovaj klub i ovaj grad da dođu i podrže nas", istakao je za SportSport.ba kapiten juniora Iskre Kemal Hajdarević.

Hajdarevića smo pitali koji bi rezultat zadovoljno njega i njegove saigrače u prvom susretu.

"Teško je prognozirati. Bitno je samo da od početka damo sve od sebe i ako damo rano gol vjerovatno nećemo ostati samo na jednom golu", dodao je Hajdarević.

Susret između juniora Iskre i Sarajeva igra se sa početkom u 16 sati, a prema najavama i euforiji koja vlada u ovom gradu očekuju se pune tribine stadiona Jaklić. Već odavno u Bugojno nije vladalo ovoliko zanimanje za jedan sportski događaj, a iz NK Iskra pozvali su sve navijače  da fer i korektnim navijanjem podrže juniore svog klub. Ulaz na utakmicu je besplatan. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi