Juniori Iskre složni: Možemo savladati Sarajevo na Jakliću

Pred polufinale Kupa

Juniori Iskre složni: Možemo savladati Sarajevo na Jakliću

Samir Mlaćo

U prostorijama stadiona Jaklić danas je održana press konferencija NK Iskra, s fokusom na prvi susret  juniorskog polufinala kupa u kojem će nade ovog kluba snage odmjeriti sa vršnjacima iz FK Sarajevo.

Susret će biti odigran u srijedu sa početkom u 16 sati, a danas su se medijima obratili trener juniora Iskre Samir Vrban, te prvotimci Armin Bešagić, Ibrahim Mašić i kapiten ove selekcije Kemal Hajdarević.

Svi su istakli da u njihovim redovima vlada sjajna atmosfera te da jedva čekaju da susret sa Sarajevom počne. Svjesni  su snage protivnika, ali vjeruju da uz pomoć navijača mogu ostvariti pozitivan rezultat pred revanš u našem glavnom gradu.

Atmosfera je odlična sada par dana prije utakmice i mislim da ćemo moći napraviti pozitivan rezultat protiv Sarajevo, te se  nadam  pobjedi. Samo sa pobjedom mi bili zadovoljni, ostavit ćemo srce na terenu i mislim da će rezultat na kraju za nas biti pozitivan. Ima i revanš u Srajevu, ali mi prvo idemo odraditi ovu utakmicu pa ćemo misliti na revanš, istakao je vezista juniora Iskre Armin Bešagić.

Bit ćemo kompletni u ovom susretu i moja očekivanja su samo pobjeda. Igrali smo sa Sarajevom par utakmica i pokazali smo da možemo da ih pobijedimo. U našim redovima je optimizam i to nas raduje, kazao je Ibrahim Mašić, junior NK Iskra.

U Bugojnu vlada nezapamćeno interesovanje za ovaj susret. Očekuje se da će stadion Jaklić biti veoma dobro ispunjen, a dolazak su najavili ne samo građani Bugojna i navijači Iskre, nego i ljubitelji fudbala iz susjednih gradova. Svi se nadaju spektaklu za pamćenje u kojem će pobijediti nogomet. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije