Dvije dame privlače pozornost na Poljudu, ali i "velika faca" - bivši selektor Bosne i Hercegovine

Poznate ličnosti na stadionu

Dvije dame privlače pozornost na Poljudu, ali i "velika faca" - bivši selektor Bosne i Hercegovine

Edmir Škorić

U toku je derbi 28. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Dinama, a očekivano tribine splitskog stadiona ispunjene su do posljednjeg mjesta.

Hajduk i Dinamo bore se za titulu, odnosno pokušavaju da stignu vodeću Rijeku. Modri vode i ako ostvare pobjedu, vratit će se u trku za titulu, a Hajdukovi snovi o istoj vjerovatno će se završiti.

Utakmica se igra u večernjem terminu, pa su svi uslovi za dobar fudbal steknuti, a pune tribine uživaju u sjajnom meču.

Očekivano, dosta je i poznatih faca na tribinama, a među njima i legenda Hajduka i bivši selektor Bosne i Hercegovine Blaž Slišković, koji za sada ne može da bude zadovoljan jer njegov nekadašnji tim gubi od Dinama.

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Novi predsjednik Modrih Velimir Zajec također je na tribinama uz delegaciju Dinama, a objektive fotoreportera privlače i dvije dame, Ana Gruica Uglešić i njena prijateljica Iris Livaja, supruga kapitena Hajduka Marka Livaje.

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Ova utakmica dugo se najavljivala i tražila se karta više, a neke poznate ličnosti nisu željele da propuste spektakl, iako će po svemu sudeći raspoloženja biti različita kada sudija odsvira kraj.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Za sada je jedini gol postigao Bruno Petković, s tim da je Hajduk imao svoje šanse, a najbolju upravo Livaja.

Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi