S njima u ovome niko ne može: Nestvarna koreografija navijača Hajduka oduševila cijeli Balkan
Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX

Nisu iznevjerili ni večeras

S njima u ovome niko ne može: Nestvarna koreografija navijača Hajduka oduševila cijeli Balkan

Endin Čaušević

Hajduk i Dinamo igraju trenutno meč 28. kola SuperSport HNL-a, a na Poljudu je zaista fantastična atmosfera. Torcida je pred početak utakmice oduševila sve svojom koreografijom koja je već sada postala glavna tema na društvenim mrežama.

Poljud je večeras očekivano ispunjen skoro do posljednjeg mjesta, a navijači Hajduka ponovo su napravili nevjerovatnu atmosferu.

No, treba istaći da su u Split i ovaj put doputovali navijači Dinama koji pružaju podršku svojoj ekipi u najvećem hrvatskom derbiju.

Utakmica Hajduka i Dinama je od ogromnog značaja u borbi za titulu, te je jasno da će oba tima ići na pobjedu jer remi nikome nije previše od pomoći.

Naravno, remiju bi se najviše radovali u Rijeci koja se izdvojila na vrhu tabele sa 62 boda.

Oglasi

Meč Hajduka i Dinama uvijek je spektakl kada su tribine u pitanju, a Torcida se i večeras pobrinula da napravi zaista fantastičnu atmosferu.

Navijači Hajduka priredili su još jednom spektakularnu koreografiju koja je postala hit na društvenim mrežama.

Pored boja u znak Hajduka tu se pojavila i fotografija kauboja s dva pištolja koji je također u bojama kluba s Poljuda.

Potražite više informacija na temu HNL:

"Jug će ponovo ustati", pisalo je na paroli uz zaista nevjerovatnu koreografiju navijača splitskog kluba.

   Fantastična koreografija navijača Hajduka u derbiju protiv Dinama. Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX

Navijači oba kluba tradicionalno prave nevjerovatnu atmosferu u najvećem hrvatskom derbiju i nadati se da će i igrači Hajduka i Dinama ovaj put da uzvrate još boljom igrom na terenu.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi