Na Poljudu je sve "gorilo", a onda se nije mogla čuti ni muha i to sve zbog Brune Petkovića

Dinamo vodi protiv Hajduka

Na Poljudu je sve "gorilo", a onda se nije mogla čuti ni muha i to sve zbog Brune Petkovića

Endin Čaušević

Na Poljudu se trenutno igra najveći hrvatski derbi između Hajduka i Dinama u okviru 28. kola SuperSport HNL-a. U centru pažnje našao se Bruno Petković koji je našao način kako da utiša prepuni stadion u Splitu.

Hajduk i večeras ima nevjerovatnu podršku na Poljudu koji je čini se ispunjen do posljednjeg mjesta, ali nakon prvog poluvremena mnogo više razloga za slavlje imaju gosti.

Dinamo nakon prvog poluvremena na Poljudu vodi sa 1:0 i to zahvaljujući nevjerovatnom Bruni Petkoviću.

Gosti su do prednosti došli u 38. minuti kada je Petković pokazao zbog čega je možda i najbolji igrač kojeg Hrvati imaju u prvenstvu u ovom trenutku.

Napadač Dinama je primio loptu na nekih 25 metara od gola Hajduka, a potom je s vrha kaznenog prostora našao prostor da šutira i loptu je poslao u mrežu domaćih i utišao Poljud.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Sjajan pogodak napadača Dinama na Poljudu možete POGLEDATI OVDJE.

Za Petkovića je ovo deseti gol u prvenstvu na 20. utakmici u sezoni.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti