Hajduk gost na Pecari
Santos Lago Wagner - Najbolji pojedinac u pobjedi Širokog nad momčadi Drine rezultatom 5:1

Otvaranje kampa Musa-Karačić u Širokom Brijegu

Hajduk gost na Pecari

Nogometni klub Široki Brijeg jedan je od rijetkih klubova u BiH ali i šire koji ima svoj vlastiti kamp.

Udaljen tek desetak minuta od grada, na Mostarskom blatu, kamp Musa-Karačić kojeg je izgradio nogometni klub Široki Brijeg uistinu je odlično zdanje.

Kamp sadrži dva terena sa prirodnom travom,od kojih onaj glavni ima i tribine, jedan teren sa umjetnom travom, teren na betonu za nogomet i rukomet, odbojkaško i košarkaško igralište, svlačionice, uredi i popratni sadržaji.

Ovog petka, 8.listopada 2010., u 11 sati će biti upriličeno svečano otvaranje kampa, u 12 sati će snage odmjeriti kadeti Širokog i Hajduka, a u 14 sati juniori ova dva kluba, obje utakmice će se igrati na kampu.

Poslastica za navijače Širokog ali i za sve ostale ljubitelje ove prve sporedne stvari u životu jest utakmica  prvih ekipa Širokog i Hajduka koja će biti odigrana u 18 sati na stadionu Pecara.

Splićani su jučer stigli u Široki te će ovu stanku zbog utakmica reprezentacije provesti u Širokom na mini pripremama.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.