Hajduk testira juniora NK Travnik Marka Baltića

Skrenuo pažnju na sebe dobrim igrama

Hajduk testira juniora NK Travnik Marka Baltića

S. Mlaćo

Juniori NK Travnik polusezonu su okončali na desetom mjestu Omladinske Premijer lige i vjeruju da će u drugom dijelu osigurati opstanak.

Veziri su pokazali svoje kvalitete, a dobrim igrama istakao se i Marko Baltić. Baltić nastupa na poziciji stopera i uspješno je komandovao zadnjom linijom, te privukao pažnju na sebe.

Istovremeno Baltić konkuriše i za seniorski tim NK Travnik koji je jedan od glavnih kandidata za povratak u Prvu ligu Federacije BiH.

Nedavno dobio i poziv na jedno od okupljanja juniorske reprezentacije BiH, te ubilježio prvi nastup u prijateljskoj utakmici, a zatim je ove zime stigao poziv iz splitskog Hajduka.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Sada se nalazi u kampu Splićana, gdje će pokušati da pokaže svoje kvalitete i nametne trenerima hrvatskog velikana.

I u NK Travnik su sretni zbog poziva za Baltića, koji prema njima pokazuje kvalitetan rad u omladinskim selekcijama ovog kluba.

Top Komentari

Ilijan Nikolić
U Hajduk na probu u Dinamo na potpis ugovora kao i svi do sada koji su bili u Hajduku na probi. Sretno Marko!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi