Hajduk za Todorovića poslao ponudu Slobodi

Zainteresiran za bh. reprezentativca

Hajduk za Todorovića poslao ponudu Slobodi · Saznajemo

Navijače tuzlanske Slobode ovog prijelaznog roka ponajviše zanima šta će biti sa Darkom Todorovićem.

Sjajnim igrama u protekloj sezoni Todorović se izborio za status "A" reprezentativca BiH i postoji mogućnost da svoju karijeru nastaviti graditi van granica naše zemlje, a kao jedan od zainteresovanih klubova posljednjih sedmica se pominjao Salzburg.

Ipak, iz austrijskog šampiona su nešto kasnije opovrgnuli medijska pisanja riječima da Todorović nije u fokusu Salzburga, no unatoč tome interesovanja za ovim 21-godišnjim defanzivcem ne nedostaje.

Todorovića u svojim redovima želi vidjeti i Hajduk, što su nam potvrdili i iz Slobode, uz opasku da se radi o najozbiljnijoj ponudi jer je došla direktno od kluba. U ovom momentu nije poznato koliko su Splićani spremni izdvojiti novca na ime obeštećenja, međutim jasno je da u tuzlanskom klubu neće žuriti, pošto ne žele po svaku cijenu pustiti Todorovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Todoroviću ugovor sa Slobodom važi do 2020. godine.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulle
Mamicbi ga prodo za par mioliona :)odlican igrac .
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi