21

Komentari (21)

Husrefbeg22
Nista nije jaca hrvatska liga od premijer lige BiH. Jedino Dinamo odskace a ostali timovi iz Hrvatske su na nivou Zrinjskog, Zeljeznicara, Tuzle itd.
pero98
Dà, samo je Rijeka igrala Europa ligu, zadnji put prošle sezone, osvojila četiri boda. To što je Hajduk na vašoj razini ne miješaj sa ostalim klubovima iz vrha hnl-a.
Manager
niti pratiš BHPL niti HNL :D :D
DadiG
Amaterizam od novinarstva. Žestok
Stvarno kako je ovaj gore novinar napisao tekst sam bi sebe proglasio nepismenim.Sreća da sam gledao utakmicu pa da znam da je završena 1:3.Po ovom novinaru može i 1:2 a ne bi me začudilo i sutra kad se ustanem po njemu i da je 2:2 završena.
Manager
Ne ložite se toliko, 2. postava Hajduka, mada i to je za respekt Zrinjskom
Nebuloze,akva druga postava Hajduka?Drugo poluvrijeme je Hajduk bio kompletan a Zrinjski je mijenjao ekipu to si zaboravio.Isto tako javna je tajna da bi trebala u Zrinjski doći još jedno pravo pojačanje,špica iz Južne Amerike.I sa prvim timom je Hajduk protiv Zrinjskog izgledao nemoćno.Jer nema bolje igrače od onih koje ima.
Manager
@Humac u pravu si, samo sam pogledao postave na rezultati uzivo, poslije odgledanog sažetka sam vidio da je Hajduk uveo prvu ekipu u drugom pol. vrem. Generalno podcjenili su Zrinjski i možda je i zadnji gol Zrinjskog bio offside ,ali svejedno su išli 3 na 1 .. Zasluženo je pobjedio Zrinjski, Hajduk loš , ušli su u utakmicu kao da igraju protiv Hajduka 2 ili juniora ..
pero98
Vidjet ćeš što može prva postava Hajduka vrlo brzo.
mido1921
Ovog ajduka kanta ko stigne
Fareus1921
Škoriću,je li 2:1 ili 3:1?
Colsa
Ma novinar se predrogiro....
Taceoni
Sad jeli 2:1 ili 3:1 ????????
lalinjo
1:3,zabili su 3 gol u nadoknadi
Realist
velez mo
Zasluzeno ste pobjedili i neumanjujem vasu pobjedu,samo Hajduk jedna velika taraba,pravo losa ekipa koja bi u nasoj ligi bila oko sredine tabele,veceras ste dobro odigrali i po prikazanom ako nebude oscilacija sigurno vrh tabele
lalinjo
Ma tamo ti se vrti puno ekipe oko kluba,zato su godinama tu di i jesu,puno klanova,menadžera...itd...imaju dobre igrače po imenima,ali ne mogu naći kvalitetnog trenera koji bi to posložio,a da mu se uprava ne miješa u posao...nema dole ništa dobro još par godina
Realist
Ma dobro to neko kako 2:1 ako su u tekstu navedena 3 gola Zrinjskog, a sto se tice igre Zrinjskog Barišić i Bekic su kriticni
VelikiMislilac
@velez mo de jos im cestitaj i pozeli im da osvoje titulu naredne sezone. Sta ce oni. Sisaj Svinja...
Taceoni
Movinar haj procitaj ponovo Zrinjski, koji je na kraju slavio s 2:1. Mostara zabili i treći gol. Mašić je zapečatio sudbinu Splićana.
lalinjo
Taktički dobro odrađeno,agresivno od prve minute,svaka čast na odličnoj igri i zalaganju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti