Hajdukov junior proslavio gol kao Ronaldo, pa zažalio

Nije prošao bez kazne

Hajdukov junior proslavio gol kao Ronaldo, pa zažalio

Način na koji je Cristiano Ronaldo proslavio odlučujući gol protiv Atletico Madrida poslužio je kao inspiracija mladom nogometašu Hajduka.

Ronaldo je gol protiv Atletica proslavio tako što se okrenuo prema navijačima i primio za međunožje, aludiravši na to da njegov tim ima mu*a, a način takve proslave viđen je i u susjednoj Hrvatskoj.

Igrač po imenu Tino Blaž Lauš koji nastupa za juniore Hajduka je u 57. minuti pogodio za 3:1 protiv Hrvatskog Dragovoljca, a nakon što je lopta ušla u mrežu, proslavio je gol u Ronaldovom stilu. Iako Portugalac, barem zasad, nije kažnjen, mladi Hajdukov igrač nije prošao bez kazne - dobio je direktan crveni karton.

Očigledno je kako hrvatski suci nastoje mlade igrače odvići odvići od ovakvih proslava, kojima, ruku na srcu, nije mjesto na nogometnim travnjacima.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Hehehehe kad glumi da je faca I dobije crveni hehehehe
2 0
ArminA
Nek si mu ga dao ,da ga malo spusti .
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi