Hajdukovo čudo dolazi iz Omiša i tvrdi: Begović mi je uzor
Dolazi iz Omiša, voli da roni, obožava nogomet i često, iako je golman, izlazi s gola i "glumi" Manuela Neuera.

Hajdukovo čudo dolazi iz Omiša i tvrdi: Begović mi je uzor

E. Škorić

Mladi golman Karlo Letica (20) proslavio se na golu Hajduka u derbiju protiv Rijeke.

Hajduk je na Rujevici slavio s 2:1, a Letica je odbranio penal Mariju Gavranoviću u 52. minuti.

"Da ne lažem: san je bio pola ovoga što se dogodilo. Ne mogu vjerovati, glava mi je nigdje... Ne znam što govorim, ne znam ništa", rekao je uzbuđeni Karlo poslije utakmice života, prenosi Goal.com.

Kada je odbranio penal Gavrinoviću, bilo je to kod 2:1 za Splićane, pa se on ispostavio junakom jadranskog derbija, a znate li ko mu je uzor?

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Strpljenje, rad i nema druge. Uzor mi je Asmir Begović dok je bio u Stokeu, ali i dobar sam Lovrom Kalinićem koji mi je velika podrška", zaključio je 201 cm visoki golman.

Jedna od njegovih osobina je da istrčava s gola, nešto poput Manuela Neura, čita dobro igru i ponekad služi Hajduku kao dodatni stoper. Sve u svemu, Hajduk ima svog Donnarummu, a Hrvatska očito golmana na duge staze ukoliko ga posluži zdravlje.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SEIKO
Uzor ti je givikt golman. kakav si ti onda.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije