Eliminacija od Veleža upalila alarme: Legendarni kapiten pojačao AEK

Tim iz Atine potvrdio

Eliminacija od Veleža upalila alarme: Legendarni kapiten pojačao AEK

H. Zilić

U AEK-u ne mogu još preboliti ispadanje od Veleža u drugom pretkolu UEFA konferencijske lige. 

Ekipa sredinom augusta počinje i novu sezonu u grčkom šampionatu, a nakon neuspjeha protiv Veleža odlučili su da pojačaju ekipu.

Novi igrač tima iz Atine je iskusni iranski reprezentativac Ehsan Hajisafi (31) koji dolazi iz redova iranskog Tractora.

Pomenuti fudbaler je za Iran odigrao 113 mečeva, a interesantno da je kapiten ekipe i jedan od najboljih fudbalera ove azijske zemlje.

AEK je potvrdio ovaj transfer na društvenim mrežama, a Hajisafi bi se već sutra trebao pridružiti novim saigračima.

Potražite više informacija na temu Super League:

Visina transfera bi navodno trebala iznositi oko milion eura, a pored AEK-a, pomenuti fudbaler je bio i na meti klubova iz Bundeslige i Nizozemske, ali na kraju se odlučio da karijeru nastavi u Grčkoj.

Top Komentari

TANA_TZ
e svaka im cast na pojacanju! :S
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti