Hajrić: Ekipa je stvarno dobra klapa, Željezničar je veliki klub - gigant!

Novi napadač Plavih trenirao

Hajrić: Ekipa je stvarno dobra klapa, Željezničar je veliki klub - gigant! · Intervju

Admin Čaušević, foto: T. Hebib

Anel Hajrić je najzvučnije pojačanje Željezničara pred novu sezonu. Mladi napadač je stigao iz Belgije. 

Hajrić je danas potpisao dvogodišnji ugovor, odmah je zadužio opremu i pridružio se ekipi na putu za Konjic gdje je dao i intervju za SportSport.ba.

Ovaj 24-godišnjak je pohvalio atmosferu u timu Plavih već nakon prvog treninga.

"Imam osjećaj da je ekipa stvarno klapa, da su odlično povezani među sobom, a tu smo da se dodatno povežemo i napravimo dobar tim", rekao nam je nekadašnji omladinski reprezentativac BiH.

Otkrio je i detalje pregovora s Amarom Osimom koji je poznat kao osoba sa odličnim ubjeđivačkim sposobnostima.

"Osim me je kontaktirao, ušli smo u priču, nisam se nadao da ću pristati, ali nakon više razgovora, opcija mi je postala zanimljivija i drago mi je što sam ovdje."

Poseban trag u Hajrićevoj karijeri ostavio je Nermin Bašić, perspektivni bh. stručnjak koji ga je trenirao Radomlju.

"On je ostavio najveći dojam na mene. Koliko se trudio i šta je učinio, zahvalan sam mu i mislim da ga čeka velika karijera."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju govorio je i o prvim impresijama u najtrofejnijem bh. kluba, a imao je i poruku za navijače koji će sigurno očekivati dobre partije.

"Oduvijek sam znao da je Željezničar veliki klub, gigant, svjestan sam gdje sam došao. Navijačima mogu obećati da ću dati sve od sebe, a nadam se najboljem.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lafac
Majke mi ako su ovi pitari normalni ljudi hahah na svaki tekst o najtrofejnijem klubu FKŽ oni se slomiše pokazivajući svoj kompleks koji im je nabijen hahahah
15 9
hzsg
Ekipa je pravo dobra, nema šta, u najboljem slucaju zrela za vicesampionsku titulu...!
10 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi