Plavi obavili prvi trening u Konjicu: Hajrić odmah zadužio opremu, trenirao i Bekrić

Željezničar u narednim danima u Hercegovini

Plavi obavili prvi trening u Konjicu: Hajrić odmah zadužio opremu, trenirao i Bekrić

Admin Čaušević, foto: T. Hebib

Plava lokomotiva je za vikend upalila motore, a u Konjicu će prebaciti u brzinu više. 

Fudbaleri Željezničara su danas doputovali u Konjic i neposredno nakon dolaska odrađen i prvi trening u ovom hercegovačkom gradu.

Na Gradskom stadionu Konjicu okupili su se i  navijači Plavih koji su se odlučili ispratiti trening č, dok su oni najmlađi iskoristili priliku za fotografisanje sa svojim ljubimcima.

Kada je u pitanju trening stručni štab je na raspolaganju mogao imati gotovo sve igrače, uključujući i posljednju akviziciju napadača Anela Hajrića.

Frane Ikić je bio na poštedi i sutra će se priključiti punom trenažnom procesu, baš kao što je i slučaj sa Mehmedom Alispahićem. Iskusni veznjak je danas trenirao odvojeno.

Ermin Zec, jedan igrača Željezničara od kojeg se mnogo očekuje u narednoj sezoni je trenirao u punom intenzitetu i to je vijest koja može posebno radovati Amara Osima, ali i sve pristalica Plavih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Danas je trening obavio i Samir Bekrić koji bi se ponovo mogao vratiti na Grbavicu, mjesto gdje je proveo svoje najbolje igračke dane.

Od sutra će se početi trenirati u nešto jačem intenzitetu pa će Osimovi izabranici obaviti dva treninga, ujutro i navečer.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Covid46
gledaj im priprema na nekakvom seoskom stadionu.
1 5
Rajvosa2019
Brkice kakvi su cevapi u Konjicu ? Nea nigdje kao u SA -, ha lafcino . Dve 15 -tke kod Zelje sprzis dok si rekao keks , sikiramo se da nam neces smrsati
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi