Hajrović će otići, ali Aris dovodi drugog Bosanca u svoju ekipu?

Hajrović će otići, ali Aris dovodi drugog Bosanca u svoju ekipu?

Eldar Ganibegović

Već smo prije nekoliko dana pisali da će Izet Hajrović vjerovatno napustiti grčki Aris.

Kako navode mediji u Grčkoj, bh. fudbaler nije zadovoljan svojim statusom u Arisu, te bi u januaru mogao potražiti novu sredinu.

Hajrović je ove sezone upisao tek sedam nastupa za Aris, s kojim ga ugovor veže čak do ljeta 2024., ali čini se da će već sada jasno ga neće odraditi do kraja.

Ipak, u Aris bi mogao stići drugi bh. fudbaler, a prema informaciji koju prenosi grčki portal "to10.gr", u pitanju je 30-godišnji Azer Busuladžić.

Busuladžić, nekada potencijalni reprezentativac BiH, trenutno je član kiparskog Anorthosisa u koji je stigao u januaru iz grčkog Atrmotitosa.

U karijeri je još igrao za Arku u Poljskoj, Dinamo u Rumuniji, te danske klubove Odense, Vejle i Kolding.

Potražite više informacija na temu Super League:

Podsjećanja radi, ovom rođenom Trebinjcu ugovor s kiparskim timom ističe na kraju sezone, te Aris to planira iskoristiti i besplatno ga na ljeto dovesti u svoje redove.

Također, Busuladžić ima i pasoš Danske te u Grčkoj ne bi bio stranac, što je svakako još jedan veliki plus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi