Hajrović nakon samo pola godine napušta Grčku?

Ne ide mu ni u Arisu

Hajrović nakon samo pola godine napušta Grčku?

E. Ganibegović

Povremeni reprezentativac BiH Izet Hajrović mogao bi na zimu promijeniti klub.

Kako navode mediji u Grčkoj, bh. fudbaler nije zadovoljan svojim statusom u Arisu, te bi u januaru mogao potražiti novu sredinu.

Hajrović je ove sezone upisao tek sedam nastupa za Aris, s kojim ga ugovor veže čak do ljeta 2024., ali čini se da će već sada jasno ga neće odraditi do kraja.

Podsjetimo, Izet je ljetos stigao u Aris iz zagrebačkog Dinama, a još je u karijeri igrao za Zurich, Grasshoppers, Galatasaray, Werder i Eibar.

Potražite više informacija na temu Super League:

Za reprezentaciju BiH je ovaj 30-godišnjak odigrao 27 utakmica na kojima je postigao šest golova, a svi se najviše sjećamo onog za pobjedu u Žilini protiv Slovačke u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. godine.

Top Komentari

King_Kenny
...pa ko njemu dade ugovor do 2024.,taj nije dobar sa glavom...nisam znao ni da jos igra ovaj panj...lik dao onaj gol protiv Slovacke i to mu je sve sto je napravio u karijeri da valja...
5 15
CeZenicaLik
Nisi ga pratio u svici pa onda suti
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi