Hajrović dobio velike ovacije: Nisam ovo očekivao!

Ljubimac navijača

Hajrović dobio velike ovacije: Nisam ovo očekivao!

Bh. internacionalac Izet Hajrović večeras je još jednom odigrao sjajan meč za svoj Dinamo, koji je rezultatom 4:1 razbio Fenerbahče.

Naš fudbaler je zabijao u 27. i 57. minuti, a prilikom izlaska iz igre desetak minuta prije kraja dobio je velike ovacije navijača Dinama koji su ustali na noge i aplauzom ispratili Hajrovića na klupu.

Nije to samo zbog dva gola večeras, već zbog sjajnih igara koje Hajrović pruža ove sezone. U evropskim utakmicama je postigao već pet golova, a navijači to znaju cijeniti.

"Sjajna utakmica. Nisam očekivao da će biti ovakav rezultat, ali znali smo da imamo dobre šanse da pobijedimo. Dobro smo odradili posao i zahvaljujem se svim navijačima", rekao je Hajrović, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Ovo je super početak, pobjeda i tri boda. Možemo biti zadovoljni i moramo ovako nastaviti. Rano je još da prognoziramo, imamo još pet utakmica i ne smijemo se prerano zadovoljiti. Uvijek želimo pobijediti i to je naš cilj u svakoj utakmici".

U narednom kolu će Dinamo gostovati Anderlechtu u Briselu, nakon čega slijedi meč sa Spartakom iz Trnave.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi