Hajrović izabran u tim kola Evropa lige

Veliko priznanje

Hajrović izabran u tim kola Evropa lige

Bh. fudbaler Izet Hajrović izabran je u tim kola Evropa lige.

Hajrović je odigrao sjajnu utakmicu protiv Fenerbahčea te je postigao dva pogotka u pobjedi od 4:1, a to nije prošlo nezapaženo.

UEFA je našeg internacionalca izabrala u najbolji tim 1. kola Evropa lige i to je sigurno veliko priznanje.

U nastavku pogledajte kako izgleda ostatak tima: Scherbitski (BATE), Lustig (Celtic), Martynovich (Krasnodar), Roco (Bešiktaš), Maehle (Genk), Hajrović (Dinamo), Havertz (Bayer Leverkusen), Banega (Sevilla), Raphinha (Sporting), Ben Yedder (Sevilla), Aubameyang (Arsenal).

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Top Komentari

rifresh
ve ve ve,svaka cast Izete,mozda i bude nesto od tebe i napravis ABD solidnu internacionalnu karijeru,a preko Dinama su se mnogi vinuli u sam vrh europskog nogometa.
12 0
epa
Svima moze valjat samo zutom ne..
6 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi