Hajrović na izlaznim vratima, uskoro potpisuje za novi klub
U ovom momentu 26-godišnji Hajrović navodno pred sobom ima nekoliko ponuda klubova koji se takmiče u Turskoj, Italiji, Španiji... (Foto: EPA)

Napušta Werder iz Bremena

Hajrović na izlaznim vratima, uskoro potpisuje za novi klub

Ako je suditi prema pisanju njemačkih medija, odlazak Izeta Hajrovića iz Werdera je praktički gotova stvar.

Bh. fudbaler nije u planovima trenera Floriana Kohfeldta i na Weseru su procijenili da je za obje strane najbolje da se raziđu već u januaru, a pitanje novog kluba Hajrović bi trebao vrlo brzo riješiti.

Werderov direktor Frank Baumann je potvrdio da je spreman razgovarati s zainteresovanim stranama, a u ovom momentu 26-godišnji Hajrović navodno pred sobom ima nekoliko ponuda klubova koji se takmiče u Turskoj, Italiji, Španiji...

Hajrović je u Werderu od 2014. godine kada je stigao iz Galatasaraya. Za vrijeme provedeno u klubu je odigrao 41 utakmicu i pritom postigao tri pogotka uz jednu asistenciju, što je definitivno premalo za igrača reprezentativnog kalibra.

Ugovor sa Werderom mu inače važi do kraja sezone, tako da je eventualni transfer u januaru posljednja šansa bremenskom klubu da nešto zaradi na njemu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi